ingridsperre -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei!

Nå sitter jeg på skolen, og vi fikk akkurat beskjed om at politiet skal ha møte med det kommende russekullet. I den forbindelse gikk jeg inn på russesidene og tittet litt igjen. Er lenge siden jeg bestilte alt, men syns fortsatt det er morsomt å se. For som jeg nevnte tidligere er jeg jo russ i år, og ble så gira med en gang Russedress og Russeservice åpnet nettbutikkene sine for russen 2015. Det er nemlig disse to leverandørene jeg har handlet fra. Begge disse og flere andre kom på skolen vår med masse forskjellige russeklær man kunne prøve slik at det skulle bli litt lettere å finne den modellen som passet deg best. Jeg var selvfølgelig på alle de forskjellige prøvingene og ble rask forelsket i flere av plaggene. 

Tenke jeg skulle vise dere hva jeg har bestilt fra de forskjellige sidene!Først måtte jeg jo velge om jeg ville ha bukse eller dress, men det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for BLÅ dress! Denne modellen er fra russedress og heter skinny stretch og jeg har bestilt den i str.M. Måtte jo selvfølgelig også bestille en russelue i fargen BLÅ. Str.58.

 

  Jeg har også bestilt to fleece og to hettegensere. Har hørt så utrolig mye fint om fleecejakkene så jeg bare måtte ha fler. Begge fleecejakkene er bestilt i str. M. Den grå hettejakken er bestilt i str. L fordi jeg ønsker å ha en stor og deilig hettejakke jeg kan slappe av i. Og den siste jakka må være kronjuvelen i samlingen. Alle de som kjenner meg fra før skjønte at jeg bare MÅTTE ha denne! Hele norske flagget i paljetter! Min indre jente skriker av glede og jeg kan ikke vente med å gå med den! Bestilt i str.M.


Disse joggebuksene passer perfekt til en slapp dagen derpå og er bestilt i str.S.Ikke minst så måtte jeg jo selvfølgelig ha en parkas. Jeg var dødsbestemt på at jeg ville ha hvit parkas og ble så skuffet for at de ikke hadde dette på russedress. Derfor har jeg også bestilt noe fra russeservice! På baksiden er det en refleks med borrelås bak der hvor det skal stå etternavnet mitt. Str.M. 

Paljett uggsene passer nok helt glimrende til bokstavene jeg skal ha på dressen. Mange vil nok syns at disse ikke akkurat er de fineste de har sett, men jeg syns de er veldig søte og sikkert også veldig deilig å ha på på kveldene. Russetiden blir jo bare lenger og lenger og mitt første offisielle treff er allerede 17.april. Str.38.

 

Valgte disse paljettbokstavene veldig fort. For de som ikke har skjønt det enda er jeg ganske glad i bling og glitter. Jeg skal ha fornavnet mitt foran på venstre bein, og RUSS 2015 på baksiden av høyre bein. Skal også ha en stor i på brystet. Inne på russeservice fant jeg også et strykesett jeg ville ha. Ville ikke ha masse tilfeldige tegn, bilder og skrift, så valgte derfor å bare ta disse stjernene.

Ellers har jeg også kjøpt småting som solbriller, snapback, tusjer, russefløyte osv. 

Tror dette var alt jeg skulle ha. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilder av alt da vi får det tilsendt i februar. Tror faktisk jeg ikke klarer å vente så lenge! Det føles nesten ut som at det er 10 år til russetiden, men det går fort mot jul. Vi er jo allerede i november og før vi vet ordet av det er det 2015! 

Senere i dag skal jeg på jobb fra 15-23/en hel evighet og så rett hjem og legge meg. Blir alltid så sliten av jobb rett etter skolen, for på slike dager går jo alt i ett. Rekker såvidt hjemom for å skifte for så å dra igjen. Men men sånn er det, kjennes jo veldig godt når lønningen kommer da! Håper alle får en koselig onsdagskveld!

 
Snakkes!