ingridsperre -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei hei! Får vel begynne med å unnskylde fraværet mitt med en forklaring. Når jeg først vil poste noe på bloggen vil jeg at det skal være fint og bra, men det tar lang tid og den tiden føler jeg ikke at jeg har hatt i det siste. Har vært på julebord med jobben, slippfest for en russebil og flere sammenkomster med gode venner. Har trena litt for lite og somla altfor mye, men men sånt skjer jo innimellom. Må jobbe litt med selvkontrollen, hehe.

Som kjent er jeg veldig glad i å handle. Hadde jeg hatt ubegrenset tilgang til penger vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg er jo en veldig jente jente så shopping er jo noe jeg er veldig glad i. Når jeg er på senteret i byen eller på Nordby handler det ikke om å kjøpe akkurat det man skal ha. Jeg søker etter ting jeg kan kjøpe og hopper på de beste tilbudene jeg kan finne. Den ubeskrivelig følelsen jeg får av å kjøpe ting og klær er så herlig at jeg tror jeg er avhengig. I sommer gikk det med forferdelig store beløp på handleturer, middager og nytt rom, men for min del var det veldig verdt det. Noen ganger har jeg faktisk begynt å gråte for klær og sko. For en god stund siden var jeg i London med mamma og min eldre søster og jeg ble helt forelsket i et par sko jeg fant på Aldo. Mamma syns jeg var for ung til å ha så høye sko og mente jeg ikke trengte de. Jeg ble sur og lei meg og sluttet ikke å mase om de før dagen etter da hun endelig ga opp og sa ja. Da vi kom til butikken hadde de selvfølgelig ikke flere par igjen i min størrelse og jeg begynte å gråte midt inne i butikken. Jeg furtet resten av dagen og skyldte på mamma fordi resten av shoppingturen min var ødelagt. Sitter selv å ler av hele hendelsen nå i dag.

 

 

Jeg har begynt å tenke på en ny London-tur om ikke så lenge, men hvis det blir noe av har jeg planer om å vente til over nyttår, nærmere sommeren. For hvis jeg først skal dit må jeg ha spare opp masse penger som skal gå til shopping, og det er ikke bare lummerusk det er snakk om da. Som den perfeksjonisten jeg er blir turen nøye planlagt og tenkt gjennom. Handlelister over ting jeg vil ha og hvor skal må dra vil bli nøye fulgt. Dette kan jeg forklare nøyere om hvis det blir aktuelt. Jeg har en tendens til å planlegge ting og gjøre mye ut av noe som aldri skjer, hehe, obs. 

Mange sier at man ikke kan leve på materialistisk lykke, men at man må ha noe mer meningsfylt å leve for. Jeg er jo enig i dette, men er nok over gjennomsnittlig glad å få ting og ha ting. En ekte shopoholiker med andre ord! Skal holde meg langt unna alt som heter Master Card da for i si det sånn! 

 

Resten av kvelden skal nytes i senga med film og kakao, så er det ny uke og endelig desember i morgen! Teller ned dagene til JUL! 

Kos dere alle sammen! 

 

 • 0

  Hei! Tenkte å vise dere hvor jeg "bor". Hjemme hos mamma og pappa har jeg nesten min egen lille leilighet siden jeg bor alene i underetasjen. Har eget bad, gjesterom og stue, noe som passer meg perfekt. Stua blir jo brukt av hele vennegjengen til lillebroren min noen ganger og da er det veldig deilig å rømme inn på mitt eget rom. I sommer kjøpte jeg nesten alt nytt her inne og gjorde om alt. Var så lei av det kjedelige, gamle så kjøpte likegodt nytt rom. Så og si alt av dette tar jeg jo med meg når jeg flytter ut en dag, så for de som syns det er unødvendig å kjøpe alt nytt når det gamle funket helt fint så måtte jeg kjøpt dette en annen dag uansett. Er fortatt noe som mangler, men skal kanskje en tur inn på IKEA allerede i morgen så blir nok noe nytt da og. 

   

  Slik ser det ut når man kommer inn. Jeg syns det er ganske tomt på kortveggen ved siden av senga, så lurer litt på om jeg skal finne noen fine rammer og henge opp noe bilder av venninner og familie. Syns det er så koselig å kunne se de hver dag. Den superfine outfit'en min i dag er ikke så mye å skryte av. Var så trøtt i dag tidlig så tok bare på meg det som hadde lugget på varmekablene og slik ble det. 2XU tights fra XXL, Jean Paul fleecen fikk jeg i gave så den vet jeg ikke, men skjerfet er i ale fall fra Cubus.    


  Som dere ser passer ikke madrassen helt til senga, er derfor jeg skal på IKEA i morgen for å finne en ny. Det er så irriterende da madrassene sklir fra hverandre hver natt... Så og si alt er fra IKEA her. Kommoden og senga finner du i møbelgruppen MALM. Man får masse fine møbler i denne serien, så tror jeg skal finne noen små kommoder eller nattbord  morgen.  


   

  Ellers i dag fant jeg disse utrolig fine neglene på Skin Tonic på Tista Senteret og ville prøve de. Det resulterte i fine negler, men masse søl. Klarte utrolig nok å lime meg fast i tightsen midt på låret. Endte med at jeg måtte rive med løs. Fikk også lo fra skjerfet sittende fast i limet, så huskelapp til meg selv: IKKE bruk skjerf mens man fikser negler! Denne helgen har også verdens beste Susa kommet hjem fra skole i Råde. Hun kommer på besøk etterpå og da skal jeg lage middag for hun. Er Enchiladas med kylling som står på menyen. Etter at jeg smakte det i en bursdag for noen uker siden har dette blitt livretten min, så er spent på om jeg klarer å lage den så god som sist. 

  Nå skal jeg ture ned til butikken, så snakkes vi!

 • 0

  Hei!

  I dag tenkte jeg å komme med litt julegavetips til dere, fra Nelly! Selv liker jeg veldig godt slike innlegg, så jeg håper dere gjør det også. Det er jo litt arbeid med det, men så er det alltid greit med litt tips ♥ Det er alltid koselig å vise at man setter pris på de man er glad i, og ikke minst - det er både moro og fint å glede andre. Når det kommer til venninnegaver er et lite tips å spleise på gaver til hverandre, da blir det ikke så dyrt heller - også får man råd til noe ekstra fint! 

   

  Til venninne og søster
   

  Genser 399,- her, neglelakk 155,- her, sko 349,- her  og klokke 399,- her

   

  Til mamma og mormor

   
  Genser 279,- her, jakke 649,- her, gavesett 350,- her og veske 329,- her.

   

  Til bror og kjæreste
  Tykk genser 699,- her, genser 399,- her,  gavesett 349,- her og badebukse 329,- her.

   

  Til pappa og bestefar
  Hansker 299,- her, klokke 379,- her, skjorte 299,- her og genser 899,- her.  

   

  Håper dere finner disse tipsene nyttige og fine, vet selv at jeg kommer til å kjøpe noe av dette til mine nærmeste! Nå skal jeg løpe meg en tur før det blir sofakos med hunden og kakao resten av kvelden. I morgen har jeg fri fra skolen, men har ikke å mye på planen. Kanskje jeg får somlet meg til å lade kameraet slik at jeg får tatt noe bilder til dere. Kos dere resten av kvelden! 

   

 • 0

  Hei!

  I går sluttet jeg tidlig på skolen slik at jeg rakk å lage knekkebrød før jeg begynte på jobb. Følger en oppskrift som min mamma fikk av en venninne. Den er super god og sunn da den så og si bare inneholder frø og fiber. Personlig er jeg ikke så glad i vanlige brødskiver så derfor passer disse knekkebrødene bra for meg. På den måten får jeg fortsatt i meg de viktige fibrene og magen får noe å jobbe med. Batteriet på kameraet gikk selvfølgelig tomt for strøm mens knekkebrødene var i ovnen, men dere kommer garantert til å se mer av de fremover. Er helt in love! 

  Oppskrift: 

  3 dl sandmalt rug, grov
  3,5 dl havregryn
  1 dl kruskakli 
  1 dl sesamfrø
  1 dl linfrø
  2 dl solsikkefrø
  1 ts salt
  7 dl vann
  1-2 ss flytende honning

  (alt dette får man i en vanlig matbutikk)

   

   

   

  Rør alt sammen til en slags grøt og la den stå i ca 10 min. Smør så "grøten" utover i to stekeplater med bakepapir under. Når du fordeler røra er det viktig at det ikke blir så tjukt lag, da dette ikke er like godt og behagelig å spise, men pass samtidig på at hele plata er dekket. 

  Sett ovnen på varmluft og 120 grader. Først stekes knekkebrødene i ca 10 min før man tar de ut og lager ruter. Da pleier jeg å bruke en pizzarulle. Sett de så inn igjen å la de stå i ca 50 min til før du tar de ut igjen. Nå skal de knekkes fra hverandre og legges på rist, også inn i ovnen igjen. Pass på så du ikke slipper ut all varmen av ovnen mens du gjør dette. Så skal de settes inn igjen i mellom 1 og 1,5 t, frem til de er sprø. Slipp fuktigheten ut av ovnen med gjevne mellomrom ( ca 20-30 min ). 

  Etter det er man egentlig ferdige og da bør de avkjøles litt på en rist før man spiser de. Jeg syns de er best med kokt skinke eller brunost på, men man kan jo selvfølgelig ha på hva man vil. 

  I dag er jeg tilbake på trening etter en hviledag. Jobber meg gjennom en squat og crunch challenge og i dag skal jeg ta 100 squats og 60 sit ups. Syns dette er en utrolig grei måte å komme i gang med treningen på da det er motiverende og morsomt. Startet for ca en uke siden og da var motivasjonen på bunnen. I går kveld da jeg kom hjem fra jobb var jeg helt i hundre og vurderte en joggetur før jeg la meg, men med tanke klokka og skolen i dag måtte jeg bare vente. I dag derimot jeg er klar med full av krutt og gleder meg som et lite barn på julaften. Dette kan også ha noe å gjøre med at jeg kjøpte nye joggesko her for noen dager siden. Et par Nike Free Run 5.0 og et par Asics løpesko. Nytt treningsutstyr gir en skikkelig dytt oppover, så lønner seg å investere litt småting man kan glede seg til å bruke. Man får så mye igjen for det! 

  Sitter nå i rettslære og har snart lunsj, og den skal brukes på å ta igjen litt på en serie jeg glemmer å se på tv. Så er det historie og gym før dagen er slutt. 

  Snakkes!   

   

 • 0

  Hei!

  Nå nærmer det seg jul med stormskritt og kontrollfreak som jeg er har jeg jo selvfølgelig begynt å se etter kjole allerede. Syns det er greit å begynne med det nå for da har jeg god tid til å få kjolen til sendt og hvis den ikke passer eller ikke var så fin på som jeg trodde har jeg tid til å sende tilbake og bestille ny. 

  Jeg er veldig glad i plagg som skiller seg ut når det er fester, store arrangementer eller samlinger, og ender da ofte opp med glitter eller paljetter. Gikk derfor inn på Nelly for å se hva de hadde av paljettkjoler og fant fort 10 favoritter. 

   

   

  Kjolen til venstre finner du her, og kjolen til høyre finner du her.

   

  Kjolen til venstre her, og kjolen til høyre her.

   

  Venstre her, høyre her. 

   

   

  Venstre her, og høyre her. 

   

   

  Kjolen til venstre her, kjolen til høyre her.

   

  Mye mulig en av disse havner i postkassen min i løpet av november eller desember! Gleder meg så mye til å pynte meg flere dager på rad. Juler er jo en perfekt anledning til å få brukt alle pen klærne man har spart opp gjennom året uten å få brukt. Vet jeg har noe i skapet som fortsatt har prislappen på. Obs.. 

  Senere i dag skal jeg trene og lage knekkebrød. Supergodt og sunt med masse fiber og frø! Skal legge ut oppskrift og forklaring da jeg anbefaler alle å prøve disse. Kjempegodt til frokost eller mellommåltid med en mager skinke eller brunost.

  Snakkes! 

   

 • 0

  Hei!

  Nå sitter jeg på skolen, og vi fikk akkurat beskjed om at politiet skal ha møte med det kommende russekullet. I den forbindelse gikk jeg inn på russesidene og tittet litt igjen. Er lenge siden jeg bestilte alt, men syns fortsatt det er morsomt å se. For som jeg nevnte tidligere er jeg jo russ i år, og ble så gira med en gang Russedress og Russeservice åpnet nettbutikkene sine for russen 2015. Det er nemlig disse to leverandørene jeg har handlet fra. Begge disse og flere andre kom på skolen vår med masse forskjellige russeklær man kunne prøve slik at det skulle bli litt lettere å finne den modellen som passet deg best. Jeg var selvfølgelig på alle de forskjellige prøvingene og ble rask forelsket i flere av plaggene. 

  Tenke jeg skulle vise dere hva jeg har bestilt fra de forskjellige sidene!  Først måtte jeg jo velge om jeg ville ha bukse eller dress, men det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for BLÅ dress! Denne modellen er fra russedress og heter skinny stretch og jeg har bestilt den i str.M. Måtte jo selvfølgelig også bestille en russelue i fargen BLÅ. Str.58.

   

      Jeg har også bestilt to fleece og to hettegensere. Har hørt så utrolig mye fint om fleecejakkene så jeg bare måtte ha fler. Begge fleecejakkene er bestilt i str. M. Den grå hettejakken er bestilt i str. L fordi jeg ønsker å ha en stor og deilig hettejakke jeg kan slappe av i. Og den siste jakka må være kronjuvelen i samlingen. Alle de som kjenner meg fra før skjønte at jeg bare MÅTTE ha denne! Hele norske flagget i paljetter! Min indre jente skriker av glede og jeg kan ikke vente med å gå med den! Bestilt i str.M.


  Disse joggebuksene passer perfekt til en slapp dagen derpå og er bestilt i str.S.  Ikke minst så måtte jeg jo selvfølgelig ha en parkas. Jeg var dødsbestemt på at jeg ville ha hvit parkas og ble så skuffet for at de ikke hadde dette på russedress. Derfor har jeg også bestilt noe fra russeservice! På baksiden er det en refleks med borrelås bak der hvor det skal stå etternavnet mitt. Str.M. 

  Paljett uggsene passer nok helt glimrende til bokstavene jeg skal ha på dressen. Mange vil nok syns at disse ikke akkurat er de fineste de har sett, men jeg syns de er veldig søte og sikkert også veldig deilig å ha på på kveldene. Russetiden blir jo bare lenger og lenger og mitt første offisielle treff er allerede 17.april. Str.38.

   

  Valgte disse paljettbokstavene veldig fort. For de som ikke har skjønt det enda er jeg ganske glad i bling og glitter. Jeg skal ha fornavnet mitt foran på venstre bein, og RUSS 2015 på baksiden av høyre bein. Skal også ha en stor i på brystet. Inne på russeservice fant jeg også et strykesett jeg ville ha. Ville ikke ha masse tilfeldige tegn, bilder og skrift, så valgte derfor å bare ta disse stjernene.

  Ellers har jeg også kjøpt småting som solbriller, snapback, tusjer, russefløyte osv. 

  Tror dette var alt jeg skulle ha. Kommer selvfølgelig til å legge ut bilder av alt da vi får det tilsendt i februar. Tror faktisk jeg ikke klarer å vente så lenge! Det føles nesten ut som at det er 10 år til russetiden, men det går fort mot jul. Vi er jo allerede i november og før vi vet ordet av det er det 2015! 

  Senere i dag skal jeg på jobb fra 15-23/en hel evighet og så rett hjem og legge meg. Blir alltid så sliten av jobb rett etter skolen, for på slike dager går jo alt i ett. Rekker såvidt hjemom for å skifte for så å dra igjen. Men men sånn er det, kjennes jo veldig godt når lønningen kommer da! Håper alle får en koselig onsdagskveld!

   
  Snakkes!

   

 • 0

  Hei! 

  Tenkte jeg kanskje kunne fortelle litt om meg selv helt først slik at dere kanskje kan få et innblikk i hvem jeg er.

  Jeg heter da Ingrid Sperre Andreassen og er 18 år. Jeg bor i den lille byen Halden og går siste året mitt på Halden vgs, avd. Porsnes. Jeg er vel som jenter flest, veldig glad i å pynte meg og er over middels interessert i klær, mote og sminke. Kan vel nesten kvalifisere meg selv som shopoholiker og big spender. På den lille fritiden jeg har ved siden av skole og jobb (på coop, hehe) prøver jeg å trene så mye jeg kan og følge med på x-antall serier. I år er jeg russ, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Er ikke på van eller buss da jeg syns det blir unødvendig dyrt og mye jobb. Koser meg derfor så langt som tussleruss.

  Blogger fra skolepcn akkurat nå, så måtte ta et litt kornete snapchat-bilde. Dette er meg og en av mine beste venninner, Susanne. Denne jenta er gull verdt! 

  I kveld var det egentlig jeg som skulle lage middag, men da jeg kom hjem fra løpeturen var middagen allerede på borde. Det var mamma som hadde mekket en utrolig god laksemiddag med ris til. Litt usikker på hva hun hadde oppi ellers fra laks, gullrøtter og blomkål, men skal bli flinkere til å forklare hvilken mat jeg velger å spise i forhold til treningen min. 

   
  Smakte supergodt så håper det er mer igjen slik at jeg kan ta med rester til lunsj på skolen i morgen! Nå skal jeg en tur til byen og titte litt på senteret, stor fare for litt shopping.. 

  Snakkes! 

 • 0

  dfds