ingridsperre -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Heii! I det siste har jeg vært mye ute og reist, og har da fått god oversikt over hva jeg faktisk trenger i sminkemappa og hva som bare tar plass. Jeg tenkte derfor å vise hva jeg endte opp med etter å ha sortert meg gjennom all sminken. Jeg bruker jo ikke alltid like mye sminke hver dag, og noen dager bruker jeg jo heller ikke all sminken. Dette varierer fra situasjon til situasjon, og fra dag til dag. 

På korte reiser bruker jeg denne mappen fra Lulu! Jeg er veldig fornøyd med denne, fordi den er romslig og i tillegg veldig fin å se på. 

Jeg er helt "in love" med denne primeren fra Smashbox, den hjelper sminken min med å sitte på hele dagen og forhindrer blank hud!


Dette er også et produkt jeg virkelig elsker! True match sin foundation er alltid å finne hos meg da denne er så lett å føre på og gir et plettfritt resultat uten å være tykk og kvelende for huden. Jeg bruker N3, creamy beige

Makeup Mekka's contour kit er ikke noe jeg bruker hver dag. Etter min mening blir det for mye sminke for hverdagsbruk, men det store speilet kommer godt med når man ikke kan sminke seg foran et vanlig speil, og de mørkeste fargene kan brukes som erstatning for solpudderet. Dette kit'er er i fargen; Light.

Dette True match padder passer perfekt med til foundation min, men hvilket pudder jeg bruker varierer veldig. Dette er med på reise fordi det er lettere å håndtere enn et løst pulver! Jeg bruker fargen D3/W3, Golden beige. 


Jeg liker å bruke et solpudder for å fremheve visse trekk og dette solpudderet fra the body shop er perfekt. Dette kjøpte jeg i London og det er i fargen 03, medium matte. 


Roser i kinnene er søtt på alle jenter og jeg bruker dette fra Makeup Mekka, i fargen Sparkling. 

Fra HM har jeg denne brynpennen i fargen blonde, og jeg bruker Makeup Mekka's easy peasy brow gel, i en nøytral farge. 

For å fremheve leppene bruker jeg Max Factor's lipliner i fargen 16, Brown n Bold. Denne fargen er en nøytral brun/rød farge som jeg syns passer til hverdagsbruk. 

Et must er jo såklart fuktighet til leppene og jeg er trofast mot min EOS!


Ville bryn vil vi ikke ha noen av, derfor har jeg alltid med meg en pinsett! Denne kan jo også brukes til andre ting. 

Dette er børstene jeg bruker til vanlig. Alle er fra Real techniques. Sculpting brush til solpudder, expert face brush til foundation, blush brush til blush (såklart) og powder brush til det vanlige pudderet. 

Tilslutt har jeg alltid med meg beauty blenderen min fra Real techniques. Denne brukes jeg til fargene fra contour kit'et!

 

Noen som bruker noen av de samme produktene, og hva liker/liker dere ikke med de? 

 

Snakkes!

 • 2

  Heii!

  I går fikk jeg endelig pakken min fra Makeup Mekka! Jeg bestilte noen småting fra det store flyttesalget de har for tiden. Jeg fikk pakken rett før jeg dro på jobb så jeg rakk ikke å prøve noen av tingene før jeg måtte dra, så gleder meg til å gjøre det i morgen! I pakken var det fire ting. Eyebrow gel, setting powder, en beauty blender og et face contour kit. Pudderet og bryn geleen har jeg brukt før og de produktene er jeg kjempefornøyd med. Men beauty blenderen og contour kitet er jeg spent på! 

   

  Nå skal jeg stikke å trene før jobb og senere kino med Amalie. Vi skal se Trainwreck, og det gleder jeg meg veldig til! Vi så traileren forrige gang vi var på kino og så på Magic Mike XXL, og vi lo da for å si det sånn.   Hva skal dere i dag?

   

 • 2 • 5

  Hei fininger!

  Føler meg som en veldig flink blogger nå som jeg gjør alt jeg har lovet. Det er vanskelig å ta fine bilder når det er skinnende sol ute så i går når skyene endelig kom kastet jeg meg rundt og fant frem kameraet mitt. Nå har jeg bodd her i litt over en måned og føler jeg har fått bodd med litt på plass og føler ikke at jeg mangler noe lenger. Merker at det er lenge til jeg skal flytte igjen for det har vært et slit. Det eneste jeg vet jeg har igjen er å skru opp en stang til kjoler og lange cardigans som ikke får plass med de andre klærne, men siden leiligheten ikke er så stor har jeg ikke så mye veggplass igjen. Så og si alt er fra IKEA, jeg var der rett etter jeg flyttet inn og kjøpte alt jeg trengte og litt til. Det eneste jeg hadde da jeg flyttet var senga, kommoden og TV'n. Senga og kommoden er også fra IKEA. 

  Jeg er superfornøyd med hvordan alt ble tilslutt! Jeg ville ikke ha et vanlig, kjedelig skap med dører så jeg valgte dette oppbevaringssystemet fra IKEA, det heter Algot og det er supersmart siden man kan sette det sammen med hyller og kurver akkurat slik som man vil. Jeg har det samme i gangen til skoene mine. Kjøkkenet er ikke akkurat det man kan skryte mest av, men det holder lenge for meg. Den lille TV'en skal også bort og byttes ut med et mindre speil slik at jeg kan sminke meg. MEN det jeg liker aller best med hele leiligheten er det store vinduet i stua. Det gjør det så utrolig koselig her og gir leiligheten et mye mer personlig preg. Har jo så klart et bad her og, men føler ikke at det er så mye å vise frem. Badet er ganske stort med tanke på at leiligheten er så liten, så veldig fornøyd med det å! Jeg koser meg utrolig mye her og har ikke angret et sekund på at jeg flyttet hjemmefra. 

  Nå har jeg akkurat stått opp og skal fikse meg før jeg skal springe ned en tur til banken for å få meg en ny kodebrikke til nettbanken. Smarta sjøl har jo såklart rotet den bort, så får ikke betalt regninger og tror ikke det er gyldig grund for å ikke betale de heller, dessverre. Håper alle får en fin dag så snakkes vi! ♥

 • 1

  Hei fininger!

  For ikke så lenge siden fant jeg igjen brynsettet mitt med farge. Jeg har i ny og ne farget brynene for å slippe å sminke de så mye. Siden jeg er naturlig blond har jeg så lyse bryn at de nesten ikke syns, noe jeg ikke syns er spesielt pent. Hvor markerte bryn man har er selvfølgelig smak og behag fra person til person, så dette er ingen fasit men slik jeg pleier å gjøre det!

   

   

   

  Først napper jeg under brynene for å få den formen jeg ønsker og for å få et plettfritt resultat.   

  Så tar jeg den ferdigblandede fargen og grer inn i brynet med kosten. 
   

  Når all fargen er i går jeg over med q-tips rundt brynene for å unngå farge på huden.   

  Så er det bare å vente til du er fornøyd med fargen. Jeg pleier å vente i ca. 10-15 min.   

  Til slutt bruker jeg en våt pad for å fjerne restene av fargen. 
  Og slik blir resultatet! 

   

  Her brukte jeg Depend sitt fargesett til bryn, og jeg er veldig fornøyd med det og har alltid brukt det. Det er superlett og fargen holder i noen uker før man bør fylde den på igjen. 

  Fant ut at jeg ikke skulle jobbe i dag likevel, noe som var utrolig deilig! Jeg hadde sett feil på listene og skal ikke jobbe før på onsdag! Før jeg begynte å rydde og vaske i leiligheten tok jeg meg en liten joggetur i byen på ca. 30 minutter. Det er utrolig lummert og klamt uten nå så svetten rant som bare det, men det var deilig å få igang kroppen og det føltes lettere og komme i gang med ryddingen. Nå er støvsugeren satt bort og klesvask nr.2 startet, så nå ligger jeg på sofaen og ser ferdig en film jeg sovnet under i går. Skal svare på litt mail og ordne noen småting før jeg skal begynne på middagen. Fortsatt litt usikker på hva jeg skal lage enda, men noen godt skal det bli i alle fall. 

  Skal snart vise dere leiligheten slik som jeg har lovet veldig lenge nå, men må bare få tatt noen fine bilder mens det er lyst ute! 

  Snakkes!

  SMASK ♥ 

 • 2

  God "morgen" alle søtnoser!

  Kanskje litt sent å si god morgen, men for meg er det nesten det enda. Jeg ligger fortsatt i sengen og slapper av etter festlighetene i går kveld. Jeg var ute en tur i byen med masse gode venner og kom ikke hjem før i 3-tiden. Det hele ble bestemt ganske sent så det ble dårlig med vors, men liv ble det uansett og jeg storkoste meg hele kvelden. Dagen i dag går til å samle kreftene til en ny uke med jobb og trening, og taco står på menyen i kveld. 

  I går var det endelig på tide med et nytt sett med negler. Flinkeste Maria Thon på Neglrommet her i Halden fikst både negler og  vipper på meg og jeg ble superfornøyd som vanlig!

   
  Slik så neglene ut etter nedfiling av det forrige settet

     Og slik ble det nye settet! Vi valgte å legge en lys og sommerlig farge for å prøve å bevare sommeren litt lenger. Været er litt opp og ned her for tiden og sommeren har ikke vært den beste, dessverre. 

   

  I morgen skal jeg rydde og vaske i leiligheten før jeg skal på jobb. Altså en ikke altfor spennende dag. Håper alle har kost seg i helgen!

  Talk later, darlings♥