ingridsperre -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hei søtinger!

Denne sommeren har jeg ikke hatt tid og mulighet til å være så mye ute i sola, så har ikke fått så mye sol som jeg skulle ønske. Derfor bruker jeg selvbruningsproduktene til St. Tropez! Jeg bruker "Self Tan Express" som er en mousse som blir noen hakk brunere for hver time. Jeg liker å være veldig brun, men prøver å ikke ta så mye solarium for å unngå å skade huden. 

Noe som er veldig viktig når man skal ta selvbruning er å først dusje og skrubbe huden slik at død hud faller av. Hvis du ikke gjør dette først vil du ende opp med å få en veldig ujevn og skjoldete brunfarge. Etter man har dusjet er det lurt å bruke en god fuktighetskrem på de delene du skal ta selvbruningen på. Dette er for å forberede huden og gir et enda bedre og jevnere resultat! Jeg bruker også en påføringsvott for å være sikker på at jeg får fordelt fargen ordentlig ut. 

 

Her er produktene jeg bruker:

I dag har jeg veldig lite på planen egentlig, skal bare trene og fikse noen småting i leiligheten, så går nok resten av kvelden til å lage middag og slappe av!

 • 0

  Hei fininger!

  Nå er jeg endelig på plass i den nye leiligheten min! Det ar vært noen slitsomme dager med pakking og flytting, men nå er endelig den første delen ferdig. Det var nemlig å flytte de tingene jeg allerede hadde fra før, inn i leiligheten. Det var senga mi, TV'en, en ganske stor kommode og masse klær, og småting. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ta med meg sminkebordet og speilet med lys, for det tar opp ganske stor plass der jeg hadde tenkt til å ha klær. Leiligheten er ikke så stor, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Tenkte å legge ut noen bilder for å vise dere senere når alt er ferdig, for på Lørdag skal jeg og noen venninner på IKEA for å kjøpe inn det siste jeg trenger. Skal bl.a. kjøpe sofa, stuebord, TV-benk, så og si alt av kjøkkenutstyr, hyller og knagger, og masse småting. Det kommer til å bli en lang dag, men jeg gleder meg utrolig mye! 

  Akkurat nå slapper jeg av i senga med en film, jeg har begynt å trene igjen så er ganske stiv og støl om dagen, men det er vel da man vet at det virker, ikke sant? Trener sammen med en god venninne og kjæresten hennes på Family Sports Club her i Halden. Nå som skolen er slutt og dagene er lange er det fint å ha noe å gjøre samtidig som at det selvfølgelig er bra å holde kroppen i form og få kostholdet på plass. La nok litt på meg i løpet av russetia, men ikke noe som ikke kan endres tilbake. Jeg er for 'ente gang igjen motivert og klar for å stå på, og med de treningspartnerene jeg har nå, har den første uka gått på skinner! 

  Jeg er som alle andre på Snapchat, kan følges på INGRIDSPERRRE! Heter også det samme på Instagram.

   

   

     Ferdig pakket midt på natten!

     Den første kvelden jeg skulle sove her klarte jeg å sperre inngangskortetet mitt slik at mamma måtte komme med en reservenøkkel og det ble masse styr, men kom meg heldigvis inn tilslutt!

     Fant etterhvert ut at jeg hadde to utrolig kjekke naboer, eye candy på høyt nivå!

     Er dessverre ikke noen parkeringsplass som tilhører leiligheten så man må betale for å ha bil utenfor. Da venninna mi kom på besøk nektet vi selvfølgelig å betale for to plasser, og imponerte heller med presisjonsparkering! 

   

  I morgen skal jeg rydde litt i "bananeskeklesskapet" mitt og fikse neglene mine. Begynner å bli noen uker siden sist og har knekt noen negler også, derfor på tide med et nytt sett! 

  Snakkes!