I SMINKEMAPPA (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

I SMINKEMAPPA

Heii! I det siste har jeg vært mye ute og reist, og har da fått god oversikt over hva jeg faktisk trenger i sminkemappa og hva som bare tar plass. Jeg tenkte derfor å vise hva jeg endte opp med etter å ha sortert meg gjennom all sminken. Jeg bruker jo ikke alltid like mye sminke hver dag, og noen dager bruker jeg jo heller ikke all sminken. Dette varierer fra situasjon til situasjon, og fra dag til dag. 

På korte reiser bruker jeg denne mappen fra Lulu! Jeg er veldig fornøyd med denne, fordi den er romslig og i tillegg veldig fin å se på. 

Jeg er helt "in love" med denne primeren fra Smashbox, den hjelper sminken min med å sitte på hele dagen og forhindrer blank hud!


Dette er også et produkt jeg virkelig elsker! True match sin foundation er alltid å finne hos meg da denne er så lett å føre på og gir et plettfritt resultat uten å være tykk og kvelende for huden. Jeg bruker N3, creamy beige

Makeup Mekka's contour kit er ikke noe jeg bruker hver dag. Etter min mening blir det for mye sminke for hverdagsbruk, men det store speilet kommer godt med når man ikke kan sminke seg foran et vanlig speil, og de mørkeste fargene kan brukes som erstatning for solpudderet. Dette kit'er er i fargen; Light.

Dette True match padder passer perfekt med til foundation min, men hvilket pudder jeg bruker varierer veldig. Dette er med på reise fordi det er lettere å håndtere enn et løst pulver! Jeg bruker fargen D3/W3, Golden beige. 


Jeg liker å bruke et solpudder for å fremheve visse trekk og dette solpudderet fra the body shop er perfekt. Dette kjøpte jeg i London og det er i fargen 03, medium matte. 


Roser i kinnene er søtt på alle jenter og jeg bruker dette fra Makeup Mekka, i fargen Sparkling. 

Fra HM har jeg denne brynpennen i fargen blonde, og jeg bruker Makeup Mekka's easy peasy brow gel, i en nøytral farge. 

For å fremheve leppene bruker jeg Max Factor's lipliner i fargen 16, Brown n Bold. Denne fargen er en nøytral brun/rød farge som jeg syns passer til hverdagsbruk. 

Et must er jo såklart fuktighet til leppene og jeg er trofast mot min EOS!


Ville bryn vil vi ikke ha noen av, derfor har jeg alltid med meg en pinsett! Denne kan jo også brukes til andre ting. 

Dette er børstene jeg bruker til vanlig. Alle er fra Real techniques. Sculpting brush til solpudder, expert face brush til foundation, blush brush til blush (såklart) og powder brush til det vanlige pudderet. 

Tilslutt har jeg alltid med meg beauty blenderen min fra Real techniques. Denne brukes jeg til fargene fra contour kit'et!

 

Noen som bruker noen av de samme produktene, og hva liker/liker dere ikke med de? 

 

Snakkes! • 19.08.2015 kl.22:50
  God kveld ♡
  19.08.2015 kl.22:55
  Så morro å se :) Jeg bruker ikke noen av de produktene  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta