APARTMENT TOUR (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

APARTMENT TOUR

Hei fininger!

Føler meg som en veldig flink blogger nå som jeg gjør alt jeg har lovet. Det er vanskelig å ta fine bilder når det er skinnende sol ute så i går når skyene endelig kom kastet jeg meg rundt og fant frem kameraet mitt. Nå har jeg bodd her i litt over en måned og føler jeg har fått bodd med litt på plass og føler ikke at jeg mangler noe lenger. Merker at det er lenge til jeg skal flytte igjen for det har vært et slit. Det eneste jeg vet jeg har igjen er å skru opp en stang til kjoler og lange cardigans som ikke får plass med de andre klærne, men siden leiligheten ikke er så stor har jeg ikke så mye veggplass igjen. Så og si alt er fra IKEA, jeg var der rett etter jeg flyttet inn og kjøpte alt jeg trengte og litt til. Det eneste jeg hadde da jeg flyttet var senga, kommoden og TV'n. Senga og kommoden er også fra IKEA. 

Jeg er superfornøyd med hvordan alt ble tilslutt! Jeg ville ikke ha et vanlig, kjedelig skap med dører så jeg valgte dette oppbevaringssystemet fra IKEA, det heter Algot og det er supersmart siden man kan sette det sammen med hyller og kurver akkurat slik som man vil. Jeg har det samme i gangen til skoene mine. Kjøkkenet er ikke akkurat det man kan skryte mest av, men det holder lenge for meg. Den lille TV'en skal også bort og byttes ut med et mindre speil slik at jeg kan sminke meg. MEN det jeg liker aller best med hele leiligheten er det store vinduet i stua. Det gjør det så utrolig koselig her og gir leiligheten et mye mer personlig preg. Har jo så klart et bad her og, men føler ikke at det er så mye å vise frem. Badet er ganske stort med tanke på at leiligheten er så liten, så veldig fornøyd med det å! Jeg koser meg utrolig mye her og har ikke angret et sekund på at jeg flyttet hjemmefra. 

Nå har jeg akkurat stått opp og skal fikse meg før jeg skal springe ned en tur til banken for å få meg en ny kodebrikke til nettbanken. Smarta sjøl har jo såklart rotet den bort, så får ikke betalt regninger og tror ikke det er gyldig grund for å ikke betale de heller, dessverre. Håper alle får en fin dag så snakkes vi! ♥ • 11.08.2015 kl.11:56
  leiligheten var utrolig fin da, og det vinduet i stua di er til og dø for. helt nydelig faktisk! den garderoben er også geniale da, jeg holder på og pusse opp ett hus og har en liten bod jeg skal gjøre om til walk in closet, og dette er bare midt i blinken! så det skal jeg notere meg :-)
  11.08.2015 kl.12:03
  regnbuehuset~Malin: Så koselig at du liker det!
  11.08.2015 kl.12:08
  Må si bildet av meg gjør det hele!!
  11.08.2015 kl.16:10
  Kjempefint (:
  11.08.2015 kl.18:26
  Villemo Marie: Såklart, såklart!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta