FARGING AV BRYN (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

FARGING AV BRYN

Hei fininger!

For ikke så lenge siden fant jeg igjen brynsettet mitt med farge. Jeg har i ny og ne farget brynene for å slippe å sminke de så mye. Siden jeg er naturlig blond har jeg så lyse bryn at de nesten ikke syns, noe jeg ikke syns er spesielt pent. Hvor markerte bryn man har er selvfølgelig smak og behag fra person til person, så dette er ingen fasit men slik jeg pleier å gjøre det!

 

 

 

Først napper jeg under brynene for å få den formen jeg ønsker og for å få et plettfritt resultat. 

Så tar jeg den ferdigblandede fargen og grer inn i brynet med kosten. 
 

Når all fargen er i går jeg over med q-tips rundt brynene for å unngå farge på huden. 

Så er det bare å vente til du er fornøyd med fargen. Jeg pleier å vente i ca. 10-15 min. 

Til slutt bruker jeg en våt pad for å fjerne restene av fargen. 
Og slik blir resultatet! 

 

Her brukte jeg Depend sitt fargesett til bryn, og jeg er veldig fornøyd med det og har alltid brukt det. Det er superlett og fargen holder i noen uker før man bør fylde den på igjen. 

Fant ut at jeg ikke skulle jobbe i dag likevel, noe som var utrolig deilig! Jeg hadde sett feil på listene og skal ikke jobbe før på onsdag! Før jeg begynte å rydde og vaske i leiligheten tok jeg meg en liten joggetur i byen på ca. 30 minutter. Det er utrolig lummert og klamt uten nå så svetten rant som bare det, men det var deilig å få igang kroppen og det føltes lettere og komme i gang med ryddingen. Nå er støvsugeren satt bort og klesvask nr.2 startet, så nå ligger jeg på sofaen og ser ferdig en film jeg sovnet under i går. Skal svare på litt mail og ordne noen småting før jeg skal begynne på middagen. Fortsatt litt usikker på hva jeg skal lage enda, men noen godt skal det bli i alle fall. 

Skal snart vise dere leiligheten slik som jeg har lovet veldig lenge nå, men må bare få tatt noen fine bilder mens det er lyst ute! 

Snakkes!

SMASK ♥   • 10.08.2015 kl.17:47
    Ble bra! :D    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta