SOMMERBRUN MED ST. TROPEZ (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

SOMMERBRUN MED ST. TROPEZ

Hei søtinger!

Denne sommeren har jeg ikke hatt tid og mulighet til å være så mye ute i sola, så har ikke fått så mye sol som jeg skulle ønske. Derfor bruker jeg selvbruningsproduktene til St. Tropez! Jeg bruker "Self Tan Express" som er en mousse som blir noen hakk brunere for hver time. Jeg liker å være veldig brun, men prøver å ikke ta så mye solarium for å unngå å skade huden. 

Noe som er veldig viktig når man skal ta selvbruning er å først dusje og skrubbe huden slik at død hud faller av. Hvis du ikke gjør dette først vil du ende opp med å få en veldig ujevn og skjoldete brunfarge. Etter man har dusjet er det lurt å bruke en god fuktighetskrem på de delene du skal ta selvbruningen på. Dette er for å forberede huden og gir et enda bedre og jevnere resultat! Jeg bruker også en påføringsvott for å være sikker på at jeg får fordelt fargen ordentlig ut. 

 

Her er produktene jeg bruker:

I dag har jeg veldig lite på planen egentlig, skal bare trene og fikse noen småting i leiligheten, så går nok resten av kvelden til å lage middag og slappe av! • 13.07.2015 kl.14:53
  Takk for gode tips :)
  13.07.2015 kl.14:53
  Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta