Materialistisk lykke. (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Materialistisk lykke.

Hei hei! Får vel begynne med å unnskylde fraværet mitt med en forklaring. Når jeg først vil poste noe på bloggen vil jeg at det skal være fint og bra, men det tar lang tid og den tiden føler jeg ikke at jeg har hatt i det siste. Har vært på julebord med jobben, slippfest for en russebil og flere sammenkomster med gode venner. Har trena litt for lite og somla altfor mye, men men sånt skjer jo innimellom. Må jobbe litt med selvkontrollen, hehe.

Som kjent er jeg veldig glad i å handle. Hadde jeg hatt ubegrenset tilgang til penger vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg er jo en veldig jente jente så shopping er jo noe jeg er veldig glad i. Når jeg er på senteret i byen eller på Nordby handler det ikke om å kjøpe akkurat det man skal ha. Jeg søker etter ting jeg kan kjøpe og hopper på de beste tilbudene jeg kan finne. Den ubeskrivelig følelsen jeg får av å kjøpe ting og klær er så herlig at jeg tror jeg er avhengig. I sommer gikk det med forferdelig store beløp på handleturer, middager og nytt rom, men for min del var det veldig verdt det. Noen ganger har jeg faktisk begynt å gråte for klær og sko. For en god stund siden var jeg i London med mamma og min eldre søster og jeg ble helt forelsket i et par sko jeg fant på Aldo. Mamma syns jeg var for ung til å ha så høye sko og mente jeg ikke trengte de. Jeg ble sur og lei meg og sluttet ikke å mase om de før dagen etter da hun endelig ga opp og sa ja. Da vi kom til butikken hadde de selvfølgelig ikke flere par igjen i min størrelse og jeg begynte å gråte midt inne i butikken. Jeg furtet resten av dagen og skyldte på mamma fordi resten av shoppingturen min var ødelagt. Sitter selv å ler av hele hendelsen nå i dag.

 

 

Jeg har begynt å tenke på en ny London-tur om ikke så lenge, men hvis det blir noe av har jeg planer om å vente til over nyttår, nærmere sommeren. For hvis jeg først skal dit må jeg ha spare opp masse penger som skal gå til shopping, og det er ikke bare lummerusk det er snakk om da. Som den perfeksjonisten jeg er blir turen nøye planlagt og tenkt gjennom. Handlelister over ting jeg vil ha og hvor skal må dra vil bli nøye fulgt. Dette kan jeg forklare nøyere om hvis det blir aktuelt. Jeg har en tendens til å planlegge ting og gjøre mye ut av noe som aldri skjer, hehe, obs. 

Mange sier at man ikke kan leve på materialistisk lykke, men at man må ha noe mer meningsfylt å leve for. Jeg er jo enig i dette, men er nok over gjennomsnittlig glad å få ting og ha ting. En ekte shopoholiker med andre ord! Skal holde meg langt unna alt som heter Master Card da for i si det sånn! 

 

Resten av kvelden skal nytes i senga med film og kakao, så er det ny uke og endelig desember i morgen! Teller ned dagene til JUL! 

Kos dere alle sammen! 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta