Room tour. (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Room tour.

Hei! Tenkte å vise dere hvor jeg "bor". Hjemme hos mamma og pappa har jeg nesten min egen lille leilighet siden jeg bor alene i underetasjen. Har eget bad, gjesterom og stue, noe som passer meg perfekt. Stua blir jo brukt av hele vennegjengen til lillebroren min noen ganger og da er det veldig deilig å rømme inn på mitt eget rom. I sommer kjøpte jeg nesten alt nytt her inne og gjorde om alt. Var så lei av det kjedelige, gamle så kjøpte likegodt nytt rom. Så og si alt av dette tar jeg jo med meg når jeg flytter ut en dag, så for de som syns det er unødvendig å kjøpe alt nytt når det gamle funket helt fint så måtte jeg kjøpt dette en annen dag uansett. Er fortatt noe som mangler, men skal kanskje en tur inn på IKEA allerede i morgen så blir nok noe nytt da og. 

 

Slik ser det ut når man kommer inn. Jeg syns det er ganske tomt på kortveggen ved siden av senga, så lurer litt på om jeg skal finne noen fine rammer og henge opp noe bilder av venninner og familie. Syns det er så koselig å kunne se de hver dag. Den superfine outfit'en min i dag er ikke så mye å skryte av. Var så trøtt i dag tidlig så tok bare på meg det som hadde lugget på varmekablene og slik ble det. 2XU tights fra XXL, Jean Paul fleecen fikk jeg i gave så den vet jeg ikke, men skjerfet er i ale fall fra Cubus.  


Som dere ser passer ikke madrassen helt til senga, er derfor jeg skal på IKEA i morgen for å finne en ny. Det er så irriterende da madrassene sklir fra hverandre hver natt... Så og si alt er fra IKEA her. Kommoden og senga finner du i møbelgruppen MALM. Man får masse fine møbler i denne serien, så tror jeg skal finne noen små kommoder eller nattbord  morgen.  


 

Ellers i dag fant jeg disse utrolig fine neglene på Skin Tonic på Tista Senteret og ville prøve de. Det resulterte i fine negler, men masse søl. Klarte utrolig nok å lime meg fast i tightsen midt på låret. Endte med at jeg måtte rive med løs. Fikk også lo fra skjerfet sittende fast i limet, så huskelapp til meg selv: IKKE bruk skjerf mens man fikser negler! Denne helgen har også verdens beste Susa kommet hjem fra skole i Råde. Hun kommer på besøk etterpå og da skal jeg lage middag for hun. Er Enchiladas med kylling som står på menyen. Etter at jeg smakte det i en bursdag for noen uker siden har dette blitt livretten min, så er spent på om jeg klarer å lage den så god som sist. 

Nå skal jeg ture ned til butikken, så snakkes vi!


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta