Paljettkjoler fra Nelly. (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Paljettkjoler fra Nelly.

Hei!

Nå nærmer det seg jul med stormskritt og kontrollfreak som jeg er har jeg jo selvfølgelig begynt å se etter kjole allerede. Syns det er greit å begynne med det nå for da har jeg god tid til å få kjolen til sendt og hvis den ikke passer eller ikke var så fin på som jeg trodde har jeg tid til å sende tilbake og bestille ny. 

Jeg er veldig glad i plagg som skiller seg ut når det er fester, store arrangementer eller samlinger, og ender da ofte opp med glitter eller paljetter. Gikk derfor inn på Nelly for å se hva de hadde av paljettkjoler og fant fort 10 favoritter. 

 

 

Kjolen til venstre finner du her, og kjolen til høyre finner du her.

 

Kjolen til venstre her, og kjolen til høyre her.

 

Venstre her, høyre her. 

 

 

Venstre her, og høyre her. 

 

 

Kjolen til venstre her, kjolen til høyre her.

 

Mye mulig en av disse havner i postkassen min i løpet av november eller desember! Gleder meg så mye til å pynte meg flere dager på rad. Juler er jo en perfekt anledning til å få brukt alle pen klærne man har spart opp gjennom året uten å få brukt. Vet jeg har noe i skapet som fortsatt har prislappen på. Obs.. 

Senere i dag skal jeg trene og lage knekkebrød. Supergodt og sunt med masse fiber og frø! Skal legge ut oppskrift og forklaring da jeg anbefaler alle å prøve disse. Kjempegodt til frokost eller mellommåltid med en mager skinke eller brunost.

Snakkes! 

 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta