Meg og kveldens middag. (ingridsperre)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Meg og kveldens middag.

Hei! 

Tenkte jeg kanskje kunne fortelle litt om meg selv helt først slik at dere kanskje kan få et innblikk i hvem jeg er.

Jeg heter da Ingrid Sperre Andreassen og er 18 år. Jeg bor i den lille byen Halden og går siste året mitt på Halden vgs, avd. Porsnes. Jeg er vel som jenter flest, veldig glad i å pynte meg og er over middels interessert i klær, mote og sminke. Kan vel nesten kvalifisere meg selv som shopoholiker og big spender. På den lille fritiden jeg har ved siden av skole og jobb (på coop, hehe) prøver jeg å trene så mye jeg kan og følge med på x-antall serier. I år er jeg russ, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Er ikke på van eller buss da jeg syns det blir unødvendig dyrt og mye jobb. Koser meg derfor så langt som tussleruss.

Blogger fra skolepcn akkurat nå, så måtte ta et litt kornete snapchat-bilde. Dette er meg og en av mine beste venninner, Susanne. Denne jenta er gull verdt! 

I kveld var det egentlig jeg som skulle lage middag, men da jeg kom hjem fra løpeturen var middagen allerede på borde. Det var mamma som hadde mekket en utrolig god laksemiddag med ris til. Litt usikker på hva hun hadde oppi ellers fra laks, gullrøtter og blomkål, men skal bli flinkere til å forklare hvilken mat jeg velger å spise i forhold til treningen min. 

 
Smakte supergodt så håper det er mer igjen slik at jeg kan ta med rester til lunsj på skolen i morgen! Nå skal jeg en tur til byen og titte litt på senteret, stor fare for litt shopping.. 

Snakkes! 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta